Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Radiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till Sahlgrenska-, Östra- och Mölndals sjukhus men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete.

Radiologi Mölndal är en radiologisk avdelning med huvudsaklig inriktning av ortopediska undersökningar men även allmänmedicin. Modaliteter är DT, MR, ultraljud och konventionella utrustningar. På Mölndal finns även EOS och projektet mobil röntgen.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du som ansvarig röntgensjuksköterska ansvarar för planering och utveckling av mobil röntgen där flera yrkeskategorier arbetar tillsammans som en enhet. Du kommer att handleda kollegor som ingår i enheten samt vara den som har det övergripande ansvaret för kontakter med externa intressenter gällande mobil röntgen. Du har ansvaret för att skapa styrande dokument som mobil röntgen kommer att arbeta efter och anpassa dessa till kommande behov. Utöver ovanstående kommer du att vara den person som utvecklar mobil röntgen tillsammans med modalitetsansvariga och chefer. Placeringen på mobil röntgen kommer kombineras med annat kliniskt arbete på Radiologi Mölndal. 

Om dig 

Du som söker denna tjänst ska vara utbildad röntgensjuksköterska med ett stort intresse och erfarenhet av att driva utvecklings- och förbättringsarbete samt vara en utåtriktad person. Eftersom det ingår resor i tjänsten krävs B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2165
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Johan Jaldestad, 073-0639283
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Banafsheh Neissani Samani, 031-3430103
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb