Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Prövningsenhet barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Prövningsenhet barn är landets största kliniska forskningsenhet för barn. Enheten har som uppdrag att stötta forskning inom alla verksamheter som behandlar barn och ungdomar på Drottning Silvias barnsjukhus. Vi är en enhet som hjälper varandra och alla kan vara med att diskutera och påverka beslut i den dagliga vardagen

Tjänsten är 100 % och dagtid men helg och kvällstjänstgöring kan komma i fråga om studierna så kräver.

Vi söker nu en sjuksköterska att förstärka vårt team. 

Hör gärna av dig så berättar vi gärna mer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Som sjuksköterska får du arbeta med både lätta och utmanande arbetsuppgifter i en spännande forskningsmiljö. Vi söker dig som vill vara med på resan att  fortsätta bygga upp en forskningsenhet som stöttar hela Drottning Silvias barnsjukhus.      

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av forskning och vill ta nästa steg.

I din roll på enheten är du länken ut mot patienter, medarbetare, läkemedelsindustrin och akademiska forskare. Du måste kunna engelska i tal och skrift och känna dig bekväm med externa kontakter och tycka om att ta eget ansvar

Som sjuksköterska hos oss kommer du vara navet i olika forskningsstudier från start  till slut. Du kommer även att handleda, utbilda och stötta avdelningspersonalen i forskningsfrågor. Du kommer ha ett tätt samarbete med personalen inom sjukhuset och utanför sjukhuset. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha god datorvana då det administrativa arbetet till stor del utförs i internationella datasystem, samt goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av att arbete med barn.

Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta en person som passar bra in i gruppen, är framåt, positiv och engagerad.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2052
Kontakt
  • Enhetschef, Tina Kjellén, 0722-032554
Facklig företrädare
  • Vårdföbundet Carina Deréus , 0700-824016
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb