Folktandvården, Frölunda kulturhus Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Frölunda kulturhus arbetar sju tandläkare, fem tandhygienister, åtta tandsköterskor och tre receptionister. Vi har ett gott socialt klimat med trevliga gemensamma aktiviteter och är måna att samarbeta med varandra.

Vi behandlar cirka 6000 barn och 6000 vuxna patienter i alla åldrar. Inom klinikens upptagningsområde är det stor variation i den orala hälsan hos invånarna. Våra patienter behöver därför olika typer av tandvård och kliniken erbjuder en stor odontologisk bredd.

Kliniken är belägen i Kulturhuset där det även finns biograf, bibliotek, simhall, café och ett storkök där man kan beställa lunch dagligen. I nära anslutning finns bussterminal och spårvagnshållplats och kommunikationerna till andra delar av staden är goda.

På kliniken värderar vi samarbete, handledning och utvecklingsarbete där alla medarbetare har möjlighet att vara delaktiga. Utmaningar och nytänkande är spännande och driver verksamheten framåt.

Klinikens öppettider är 07:00 - 19:00 måndag till torsdag och 07:00 - 14:00 fredag.

Om dig

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-02-28
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-04
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-90%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2043
Kontakt
  • Klinikchef: Anna Smedler, 0735-979894
Facklig företrädare
  • TT: Rumi Enomoto Stignor, 0708-966296
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb