Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationsmottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi välkomnar nu en ny kollega till vårt team!

Om oss

Till den Leverkirurgmottagningen på Sahlgrenska kommer patienter som har förändringar i levern/ gallblåsan eller i gallgångarna. Leverkirurgmottagningen är en poliklinisk specialistmottagning med regionalt och nationellt uppdrag. Vi arbetar personcentrerat och i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, operationskoordinator, SVF koordinator samt medicinska sekreterare.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla arbetet och göra skillnad för våra patienter, du kommer vara en av tre kontaktsjuksköterskor. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring både i det vardagliga arbetet och i klinik, självklart alltid med patienten i fokus!

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

På vår verksamhet arbetar vi delvis som kontaktsjuksköterskor och delvis som mottagningssjuksköterskor. Som sjuksköterska hos oss förbereder och närvarar du vid läkarmottagning som är två gånger i veckan. Du kommer även att skriva in och ta hand om patienter inför behandlingar samt operation. Du har egen mottagning och ger råd digitalt och via telefon. Som kontaktsjuksköterska är du ett viktigt stöd och får möjlighet att följa dina patienter över tid.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i arbetet och därför anpassar vi introduktionen efter vad du kan sedan innan. Vi stöttar varandra och vill att det ska kännas naturligt att komma med frågor. Hos oss ges du goda möjligheter till kontinuerlig utveckling. Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom kirurgi eller onkologi. Du är van vid att arbeta självständigt såväl som i team. Du vill bidra till ett gott samarbete och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är engagerad, noggrann och trygg i dig själv.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1929
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ulrika Nordell, 073-6254444
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ulla- Maj Andersson, 031-3427040
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb