Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Du kommer att vara en del av läkarkollegiet på vår ortogeriatriska enhet. Där är du med och ansvarar för vården av i första hand patienter med ortogeriatriska diagnoser. I ST-tjänstgöringen ingår även sidoplaceringar. Du kommer att tillhöra läkarenheten för ortopedi och geriatrik.

Du kommer att erbjudas en handledare under din ST-utbildning och ett ST-kontrakt kommer att upprätthållas.

Om oss
Ortopedkliniken består av totalt ca 180 anställda, av dessa är ca 35 läkare varav tio är ST-läkare. På den geriatriska enheten arbetar tre specialistläkare och två ST-läkare. Kliniken bedriver vård i nya och fräscha lokaler.

I Borås har vi en avdelning med ortogeriatrisk och ortopediska patienter med 24 vårdplatser, där geriatriker arbetar med vård av äldre patienter med ortogeriatriska diagnoser. Kliniken har också osteoporosmottagning med DXA-mätning i Borås.

Inom Södra Älvsborgs Sjukhus finns även det goda möjligheter att bedriva forskning, på olika nivåer, vilket är något vi vill uppmuntra till.

Din profil
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation som vill utvecklas hos oss inom geriatrik som ST-läkare. Du behärskar det svenska språket på lägst nivå C1. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1865
Kontakt
  • Veronica Gunterberg, läkarchef, 033-6161135
Facklig företrädare
  • Jens Dalman, Läkarföreningen, 033-6163356
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb