Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kolorektalmottagning Östra

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

På Kolorektalmottagning Östra gör vi dagligen skillnad för patienter med tarmrelaterade sjukdomar så som polyper i ändtarmen, inflammatorisk tarmsjukdom eller inkontinens efter exempelvis förlossning. Vi välkomnar nu en ny kollega till vårt team!

Kolorektalmottagning Östra är en poliklinisk specialistmottagning med regionalt och nationellt uppdrag. Vi arbetar personcentrerat och i team sjuksköterskor, undersköterskor, stomiterapeuter, läkare och medicinska sekreterare tillsammans. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring både i det vardagliga arbetet och i klinik-, sjukhus- och regionövergripande projekt, självklart alltid med patienten i fokus!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i arbetet och därför anpassar vi introduktionen efter vad du kan sedan innan. Vi stöttar varandra och vill att det ska kännas naturligt att komma med frågor. Hos oss ges du goda möjligheter till kontinuerlig utveckling. Vi kan erbjuda dig exempelvis utbildning i IBD och specialistutbildning i kirurgi. Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete!

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som sjuksköterska hos oss kommer du att assistera vid endoskopiundersökningar och administrera lättare sedering samt ge råd digitalt och via telefon. Som sjuksköterska är du ett viktigt stöd och får möjlighet att följa dina patienter över tid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom kirurgi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på mottagning och/eller har erfarenhet av kolorektalkirurgisk vård.

Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt ha närhet till kollegor. Du vill bidra till ett gott samarbete och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är engagerad, noggrann och trygg i dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1650
Kontakt
  • Enhetschef, Elaine Sandén , 072-2073371
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg , 076-1274544
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb