Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 355 Diabetes - Endokrin

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Avdelning 355 är en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning diabetes, endokrinologi och gastroenterologi.  Avdelningen disponerar 28 vårdplatser vilka är fördelade i 4 moduler med 7 vårdplatser i vardera modul. Som sjuksköterska ansvarar du för en sådan modul dag, kväll och helg.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi välkomnar nu 2 nya medarbetare in i vår härliga sjuksköterskegrupp.

Här hos oss har du möjlighet att utvecklas och växa in i din sjuksköterskeroll. Atmosfären hos oss är avslappnad, tillåtande och inkluderande.

Dagtid måndag - fredag finns en farmaceut på avdelningen som stödjer dig i det farmakologiska arbetet, en resurssköterska finns även som stöd för alla gruppsjuksköterskor med exempelvis inläggningar och hemgångar. Vi har omsorgskoordinatorer som ansvarar för vårdplaneringar och en tydlig arbetsbeskrivning som sätter ram för det dagliga omvårdnadsarbetet.

Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi obligatoriskt mentorstöd under ditt första år. Har du arbetat en tid som sjuksköterska men ändå önskar en mentor erbjuder vi det även till dig om du så önskar.

Vi har individuell schemaplanering vilket hos oss innebär att du arbetar blandat dag/kväll/helg med stor möjlighet att själv påverka och forma ditt individuella schema. Nätterna tas om hand av fast nattlag på avdelningen. En gång per år har du ett enskilt utvecklingssamtal där vi skriver en individuell målplanering för din kompetensutveckling kommande år. Vid senaste medarbetarenkäten fick avdelningen generellt mycket goda resultat.

Arbetsuppgifter

Med patienten i fokus utför du omvårdnadsuppgifter på en hög nivå. Du utför bedömningar och vidtar åtgärder. Du leder omvårdnadsarbetet och har ett nära samarbete med undersköterska, läkare, farmaceut, fysioterapeut och arbetsterapeut. På avdelningen förekommer ett brett spektra av olika internmedicinska sjukdomstillstånd vilket ger dig en bred internmedicinsk plattform som bas. Arbetsmiljön hos oss är tempofylld men samtidigt tillåtande och lärorik. Du som söker en tjänst hos oss har förmåga att göra helhetsbedömningar och prioriterar och strukturerar arbetsdagen samtidigt som du arbetsleder en till två undersköterskor. Du är orädd för att ta egna initiativ och du är en skicklig organisatör. Vi vill gärna ha en kollega som dessutom gillar struktur och har förmågan att arbeta metodiskt med de riskbedömningar och vårdplaner som görs för att skapa största värde för våra patienter. Alla medarbetare på avdelning 355 arbetar professionellt och sätter stort värde i att leverera vård och omvårdnad på hög nivå. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1606
Kontakt
  • Vårdenhetschef Catharina Myers, 031-3434852
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lars Ranemark och Jasmine Abdowod, 031-3435052
Publicerat 2023-02-22
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb