Närhälsan Lysekil vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Lysekil vårdcentral är en medelstor och dynamisk arbetsplats med 7 000 listade patienter. Här arbetar engagerad och kompetent personal så som distriktsköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer och läkare. Vi strävar efter att arbeta tillsammans så mycket som möjligt och ha ett öppet klimat bland kollegorna oavsett yrkeskategori. I samma byggnad finns både rehabmottagning, barnavårdscentral och olika specialistenheter, vilket inbjuder till ett gott samarbete.

Vi ser på oss själva som en grön ö, där vi lägger mycket vikt och fokus på våra läkares arbetsmiljö. Till exempel ansvarar ingen läkare för mer än 1 000 listade patienter. Vi ligger i framkant och är med och arbetar fram nya tekniska lösningar för att kunna vara en flexibel arbetsgivare som erbjuder vård av hög kvalitet.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält. Du möter och konsulterar patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är omväxlande och självständigt, under din tid hos oss kommer du främst ansvara för akut mottagningsarbete, men troligen även planerade besök allt eftersom tiden går.

Om dig

Du är olegitimerad läkare, har läkarexamen och väntar på AT-placering. Du har intresse för primärvård och är behörig att verka inom svensk hälso- och sjukvård samt innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som är lyhörd och har ett gott bemötande eftersom du i arbetet träffar många olika patienter på vårdcentralen. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

För dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte gjort AT i Sverige för att få läkarlegitimation, omfattas av de nya bestämmelserna gällande Bastjänstgöring från 1 juli 2021. Bastjänstgöring för läkare (BT) är en obligatorisk inledande del av specialiseringstjänstgöringen i den nya förordningen ST-2021 (HSLF-FS 2021:8). Det innebär att du behöver göra BT innan eller som inledande del av din ST.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1212
Kontakt
  • Karin Utbo, Vårdcentralchef, Tel:0703270701
Facklig företrädare
  • Carin Larnert, Läkarförbundet, Tel:0722-069881
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb