Närhälsan Munkedal vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Munkedal vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med en stabil personalgrupp som tar hand om cirka 9 000 listande patienter. På vårdcentralen arbetar distriktsläkare, utbildningsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, rehab koordinator, vårdsamordnare, medicinska sekreterare, fotvårdsspecialist, kurator, psykolog. BVC har vi på familjecentralen. Vi har även enheten Unga psykiska hälsa som innebär ett teamarbete för psykolog, psykoterapeut och kurator riktar sig till barn 6-18 år med psykisk ohälsa.

I vårat hus finns Närhälsans rehab mottagning, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning vilka vi har ett nära samarbete med. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Ungas psykiska hälsa (UPH) har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande. Som psykolog arbetar du i nära samverkan med övrig primärvårdspersonal. Du kommer arbeta med att bedöma, diagnosticera och behandla barn och ungdomar med psykisk ohälsa samt psykosociala faktorers betydelse och utifrån det föreslå och genomföra lämpliga insatser.

Du samverkar med andra aktörer t.ex. skola och socialtjänst där du även deltar på SIP-möten. Behandlande insatser vid nedstämdhet, ångest och självskadebeteenden samt rådgivning, stöd- och krissamtal ingår i ditt uppdrag. Du blir en viktig kontakt för föräldrastöd såväl individuellt som i grupp och genomför även andra gruppbehandlingar som oroshantering, AFFEKT och ABC. Det finns även möjlighet till att utföra arbetet till viss del på distans. 

Läs mer om arbetet som psykolog på Närhälsan vårdcentral: http://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-psykolog/

Om dig

Du är legitimerad psykolog och har inriktning mot KBT. Andra aktuella inriktningar är korttids PDT och IPT. Du har även minst ett års erfarenhet från arbete med barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Meriterande är tidigare erfarenhet från arbete som psykolog på primärvårdsnivå och arbete med stegvis vård.

Vi söker dig som tar initiativ och på ett aktivt sätt vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. Du organiserar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål och står för kvalitetssäkring av arbetet psykisk hälsa på enheten Ungas psykiska hälsa..

I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.  

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på vårdcentral planeras att hållas 25/1 2023. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10344
Kontakt
  • Cecilia Kristmansson, Vårdcentralchef, 0722-012635
Facklig företrädare
  • Mirna Rupcic Ljustina, Sveriges Psykologförbund, 0500-447160
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-02-01

Tillbaka till lediga jobb