Sjukhusen i väster, Arbetsterapi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
På arbetsterapin är vi ett härligt gäng av 13 arbetsterapeuter och ett arbetsterapibiträde. På sjukhuset arbetar vi på de somatiska vårdavdelningarna med inriktning mot geriatrik med strokeenhet, medicin, kirurgi och ortopedi. Enheten arbetar även med öppenvård, framför allt med handskador men även med cancerrehabilitering och Stroke Hemrehab.

Arbetsterapin är en del av Rehabenheten, som också består av fysioterapi, dietist, logopedi, kuratorsenhet, neuropsykolog, mobilt palliativt team, smärtenhet, ljusbehandlingsenhet, stroke hemrehab och ett vårdplaneringsteam. Rehabenheten är en del av Verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering inom Sjukhusen i väster.

Arbetsuppgifter
Vi söker en rehabiliteringsassistent till Arbetsterapin. Arbetet som rehabiliteringsassistent innebär både patientarbete och administrativa arbetsuppgifter. Rehabiliteringsassistenten arbetar tillsammans med arbetsterapeut på de somatiska vårdavdelningarna i patientarbetet, men också självständigt med patient efter delegering av arbetsterapeut. De administrativa arbetsuppgifterna innebär bl a kontakt med Hjälpmedelscentralen, ELVIS-administration och att göra beställningar i Marknadsplatsen.

Kvalifikationer
Du ska ha avslutad gymnasieutbildning gärna med inriktning mot rehab, vård, hälsa eller liknande som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är önskvärt att Du tidigare arbetat med rehabilitering av patienter och att Du är van att samarbeta med rehabpersonal, likväl som att Du är van att arbeta självständigt efter delegering. Tidigare erfarenhet av att arbeta med hjälpmedel är meriterande. Du har en positiv inställning, ett rehabiliterande förhållningssätt och med en empatisk förmåga sätter du alltid patientens bästa i centrum. Du är initiativrik, flexibel och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8891
Kontakt
  • Amanda Orlinis Widell, enhetschef, 073-5898460
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, 0322-226674
Publicerat 2022-11-10
Sista ansökningsdag 2022-11-24

Tillbaka till lediga jobb