Södra Älvsborgs Sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss 
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård bedriver akut och planerad verksamhet i Borås samt planerad verksamhet i Skene. Verksamhetsområdet har cirka 300 medarbetare och omfattar endoskopiskmottagningar i Borås och Skene, intensivvårdsavdelning, operationsavdelningar, postoperativ avdelning och sterilteknik.

Vi arbetar aktivt med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Hos oss på endoskopimottagningen arbetar idag 20 medarbetare, varav två är heltidsplacerade i Skene.

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi dig som är intresserad av ett självständigt och omväxlande arbete som medicinsk sekreterare på endoskopimottagningen. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta företrädesvis i Borås och kommer under någon/några dagar per vecka få tjänstgöra i Skene beroende på verksamhetens behov.

Du förväntas ha förmåga att organisera och skapa struktur samt vara lyhörd för verksamhetens behov av administrativ service. Du som medicinsk sekreterare har en nyckelroll gällande administration på enheten. Du samarbetar med kollegor inom verksamhetsområdets enheter. Hos oss är det viktigt att arbeta med en helhetssyn för att säkerställa patientens vårdförlopp.

I huvudarbetsuppgifterna ingår

  • Att arbeta med dokumentation i form av utlåtanden, journaler, brev/intyg och bevakning av provsvar
  • Att arbeta med sjukdomsklassifikation
  • Att hantera inkommande telefonsamtal
  • Att vara administrativt stöd till vårdpersonal vid exempelvis dokument­hantering, IT-stöd och kvalitetsregister
  • Att fungera som stöd till vårdenhetschef genom att exempelvis föra minnesanteckningar, hantera fakturor, uppdatera och upprätta riktlinjer och rutiner, sammanställa enkäter, statistik och underlag och göra beställningar
  • Att hantera tidbokning för patienter på endoskopienheten

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utvecklande arbete med gott stöd av kollegor. Vi är en enhet som arbetar effektivt med förbättringsarbete, där du också förväntas vara delaktig.

Din profil
Vi söker dig som har YH- utbildning som medicinsk sekreterare eller motsvarande högskoleutbildning och är intresserad av ett omväxlande arbete där du får och vill vara med och utveckla verksamheten. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska men meriterande om du har kunskap i SÄS patientadministrativa system Melior och Elvis.

Som person är du serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är flexibel. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Bifoga utbildningsbevis i din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8810
Kontakt
  • Lisa Norén, vårdenhetschef, 033-6163430
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
Publicerat 2022-11-07
Sista ansökningsdag 2022-11-28

Tillbaka till lediga jobb