Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Gör skillnad. Varje dag.

Nu har vi möjlighet att välkomna två medicinska sekreterare till vårt team!

Du är varmt välkommen till Verksamhetsområde Medicin, Geriatrik och Akutmottagning, Område 2 på Östra sjukhuset. Vi har en bred inriktning från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård inom områden akutsjukvård, invärtesmedicin och kardiologi.

Förutom en akutmottagning har vi vårdavdelningar samt specialinriktade öppenvårdsmottagningar. Inom verksamheten bedrivs forskning, utveckling och undervisning. Vårt mål är att ge en god medicinsk vård och omvårdnad så att våra patienter ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos oss.

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till den Administrativa enheten. Vi hoppas du vill bli en del av oss i vårt team med medicinska sekreterare, vårdadminstrativa sekreterare och administratörer som arbetar inom verksamhetens olika sektioner. Du som medarbetare värderas högt och vi vill att du ska få möjlighet att känna trygghet i din roll som medicinsk sekreterare och erbjuder dig en tillåtande miljö där du kan trivas, utvecklas och växa.

Du kommer att arbeta självständigt, stundtals i ett högt tempo som skrivande sekreterare bestående av vårddokumentation både för öppen och slutenvård i Melior. Inom verksamheten finns ett flertal specialiteter och vi hjälps åt för att alla ska ha en bra arbetsmiljö. Detta innebär att du får en bred kompetens i terminologin. Arbetet är omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan.

Vill du arbeta tillsammans med oss i ett positivt arbetsklimat med bra samarbete är du mycket välkommen till oss! 

Vi kan erbjuda dig

  • Ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar
  • En trivsam grupp med kollegor som har möten veckovis, hjälps åt och tar ett stort ansvar som grupp

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinsk sekreterare på vår Administrativa enhet innebär att du är en viktig del i det team som arbetar för patienten. Arbetet består i huvudsak av journaldokumentation, utskrift av brev och remisser, patientadministrativt arbete i ELVIS och andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Vi dokumenterar i Melior och via digital diktering.

Om dig

Du har läst vårddokumentationsutbildning och har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Erfarenhet av Melior, MedSpeech och ELVIS är meriterande.

I rollen som medicinsk sekreterare behöver du kunna arbeta både självständigt och i team/grupp. Som person är du trygg och stabil i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till ändrande omständigheter. För att trivas hos oss har du ett genuint intresse för människor samt är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Du har även framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Detta bidrar du själv till genom att dela med dig av dina kunskaper, ha ett starkt engagemang och en positiv inställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Östra sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7228
Kontakt
  • Enhetschef, Jeanette Hagman, 031-3434074
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-0823393
Publicerat 2022-09-16
Sista ansökningsdag 2022-10-31

返回职位空缺页面