Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, IVA och Operation

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Anestesi, Operation och Intensivvård (AnOpIVA) Sahlgrenska Universitetssjukhuset på Område 5 är en av landets största AnOpIVA-enheter med cirka 600 anställda. Vi bedriver bland annat avancerad högspecialiserad vård med spetskompetens inom flertalet områden dygnet runt årets alla dagar.

Verksamhetsområdet består av en stor central intensivvårdsavdelning, en neurointensivavdelning och en postoperativ intensivvårdsavdelning med en tillhörande postoperativ enhet. På våra sex olika operationsavdelningar opereras allt från små barn med kraniofasciala missbildningar till stor cancer-och transplantations kirurgi. Utöver det bistår vi med narkos vid ingrepp på röntgen och intervention. Sedan 2022 ingår även enheten Svenskt ambulansflyg i verksamhetsområdet.

AnOpIVA har en central funktion i sjukhusets larmorganisation. I verksamheten pågår det ständigt ett flertal förbättringsprocesser och vi arbetar ständigt för en mer patientsäker vård. Verksamhetsområdet har en stor FOU-verksamhet (Forskning och Utbildning) med många innovativa och ledande forskningsprojekt. Tillsammans med Göteborgs Universitet ansvarar vi för att handleda ett flertal studenter från vårdhögskolan och läkarprogrammet under deras verksamhetsförlagda utbildning.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer få möjlighet att påverka utformningen av din tjänst. Du kommer att arbeta 40 timmar i veckan måndag till fredag och det kommer att finnas möjlighet till både intern och extern utbildning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta 50 % med att bygga upp en hållbar HLR-organisation inom AnOpIVA för samtliga medarbetare. Du har ansvar för att planera, strukturera samt hålla i A-HLR utbildningar. Till din hjälp har du två verksamhetsutvecklare och de instruktörer som finns på samtliga enheter. Övrig tid är du tillgänglig på den enhet som du önskar ha din grundanställning. Under sommaren är du placerad på din basenhet 100 %.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är A-HLR instruktör och som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller intensivvård. Du brinner för hjärt- och lungräddning och ett ständigt lärande. Har du erfarenhet av att arbeta som HLR-koordinator är det meriterande.

Du är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker om att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med såväl patienter som kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7132
Kontakt
  • Vårdenhetschef Operation 6, Ann Tenggren, 070-7511691
  • Vårdenhetschef NIVA, Minna Lilja, 076-9402649
  • Verksamhetsutvecklare, Ann-Kristin Rimbe , 072-2007901
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ola Palo , 073-5825643
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund, 072-7328500
  • Kommunal, Janet Eriksson, 031-3421035
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-04

Tillbaka till lediga jobb