Folktandvården, Gibraltar Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du kommer arbeta självständigt med egna patienter, men även i team på flera rum med tandsköterskor och tandläkare.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda. Humor och glädje är en del av vår kultur. Teamarbete och utveckling av oss själva, vården och vårt arbetssätt har stort fokus på kliniken. Vi jobbar hårt för en arbetsplats där alla ska stimuleras, vara delaktiga och jobba på toppen av sin kompetens.

Folktandvården Gibraltar ligger centralt med mycket bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På kliniken finns det 11 behandlingsrum. Här arbetar i dagsläget 7 tandläkare, 11 tandhygienister, 7 tandsköterskor och 3 receptionister. Sammanlagt är vi ca 30 medarbetare. Klinikens öppettider är idag 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-17.00 fredag. Vi har för nuvarande en arbetstidsmodell där man arbetar en eller två kvällar i veckan mellan kl 10.40-19.00.

Folktandvården Gibraltar är en av Folktandvårdens FoU kliniker och engageras i olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har ett ständigt driv efter att fortsätta utvecklas, lära nytt och ta nästa steg. Du tror på ett delegerat arbetssätt där alla i teamet arbetar på toppen av sin kompetens. Du ser fram emot att arbeta både konventionellt och i team på flera rum med tandsköterskor och tandläkare.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6963
Kontakt
  • Klinikchef: Fredrik Magnusson, 0700205952
  • Klinikkoordinator: Mia Herou, 0700207881
Facklig företrädare
  • SRAT: Michelle Helander, michelle.helander@vgregion.se
  • Vision: Annelie Sandell, 0702047172
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-09-28

Tillbaka till lediga jobb