Södra Älvsborgs sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård, Op. 2

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA) består av en intensivvårdsavdelning, två operationsenheter, två postoperativa avdelningar, en smärtenhet och två endoskopiska enheter.

Operation 2 är till största delen en dagkirurgisk operationsavdelning. Vi opererar på 4 salar och har eget pre- och postop.  Vi bedriver till största delen planerad operationssjukvård inom gynekologi, ÖNH samt allmän kirurgi.  Vi som arbetar på enheten är specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare och totalt är vi 35 medarbetare. I samband med att vår befintliga vårdenhetschef går i pension söker vi nu dig som vill fortsätta driva enheten framåt!

Om vår lediga tjänst
Som vårdenhetschef på operationsenhet 2 kommer du att leda och utveckla enheten där du i din roll har fullt personal- och arbetsmiljöansvar för dina 35 medarbetare samt är ansvarig för enhetens verksamhet och ekonomi. Som vårdenhetschef förväntas du driva den operativa verksamheten framåt likväl som att aktivt driva förbättrings- och utvecklingsarbeten på enheten. I ditt uppdrag ingår även att skapa en attraktiv arbetsplats där utrymme för dialog skapar förutsättningar för människor och verksamhet att utvecklas.

Du rapporterar till verksamhetschef och kommer ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp. I ledningsgruppen arbetar du tillsammans med övriga chefer inom verksamhetsområdet med strategiska och övergripande frågor

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan lämplig högskoleutbildning. Har du tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap och/eller chefskap är detta meriterande.

Ditt chefskap ska präglas av regionens chefskriterier:

  • Värdegrundsbaserat chefskap
  • Mål- och resultatorienterat chefskap
  • Kommunikativt chefskap
  • Utvecklingsorienterat chefskap

Du kan entusiasmera och skapa samsyn. Du trivs i en utvecklingsorienterad verksamhet och ditt ledarskap präglas av engagemang utifrån vår vision och värdegrund, där alla arbetar för patientens bästa.  Som chef bör du även ha god självkännedom och vara trygg i din roll. Vidare är det av största vikt att du verkar för ett bra arbetsklimat som präglas av lyhördhet och tydlighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  En viktig del i arbetet är att skapa förutsättningar för ett bra perioperativt flöde och dokumenterad erfarenhet från logistiskt arbete eller motsvarande förbättringsarbete är meriterande.

Övrigt
Intervjuer med arbetsgivare och med fackliga representanter är planerade till 10/2 och 11/2 2022. Vi kommer att kontakta aktuella sökande efter det att annonseringsperioden har gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj/juni 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/202
Kontakt
  • Håkan Joelsson, Verksamhetschef, 070-0852786
Facklig företrädare
  • Inger Wetterlin, Kommunal , Via gemensam telefon: 033 - 616 15 45
  • Henrik Sjöberg/Susanne Helin, Vårdförbundet, Via gemensam telefon: 033 - 616 30 78
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-02-02

返回职位空缺页面