Närhälsan Sjuhärad

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

För att få stopp på pandemin är det många som behöver vaccineras mot Covid-19 och därför söker vi dig som vill och kan vara med och vaccinera. Vi söker i huvudsak undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. 

Närhälsan skall öppna vaccinationsmottagningar i Sjuhärad och vaccinera mot Covid-19. Mottagningarna är gemensamma för Närhälsans vårdcentraler i området och öppnar inom kort.

Om arbetet

Vi rekryterar nu legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal till Närhälsan för arbete med vaccinering mot Covid-19. Du kommer arbeta med vaccination av invånare som själva söker till mottagningen.

Vi söker även undersköterskor och övrig personal som möter våra kunder på vaccinationsmottagningen. Du kommer även stötta i andra arbetsuppgifter för att hålla mottagningen i drift.

Om dig

Krav för tjänsten som vaccinatör är att du är legitimerad läkare eller sjuksköterska. Som sjuksköterska är det ett stort plus om du har vidareutbildning inom antingen öppen hälso- och sjukvård eller sjukvård för barn och ungdom.

Du som inte är legitimerad men vill arbeta med övriga arbetsuppgifter på mottagningen är kravet att du är utbildad undersköterska eller medicinsk sekreterare. 

Villkor

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och/eller helger. Tillträde är tidigast i januari och du kommer arbeta fram till sista april, med möjlighet till förlängning.

Övrigt

I denna rekrytering kommer du svara på ett antal urvalsfrågor angående exempelvis utbildning, erfarenhet och hur du är tillgänglig för arbete.

Intervjuer och tillsättning kommer ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Januari, eller enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön, alt timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Sjuhärad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8692
Kontakt
  • Victoria Arvidsson, HR-avdelningen, Tfn 0722 - 06 30 92
  • Elin Sahlqvist, HR-avdelningen, Tfn 0725 - 42 04 84
  • Mail HR-avdelningen, narhalsan.hr-administration@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0724 - 51 94 14
  • Rebeka Arnljots, Sveriges Läkarförbund, Tfn 0735 - 69 90 43
  • Ann-Charlotte Björck, Kommunal, Mail: ann-charlotte.bjorck@vgregion.se
  • Monica Kärnqvist, Vision, Mail: monica.karnqvist@vgregion.se
Publicerat 2021-12-30
Sista ansökningsdag 2022-02-20

返回职位空缺页面