Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets (SU) interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro.

Vi har nu ett behov av fler timanställda skötare till rättspsykiatrin Rågården. Som timanställd börjar du på en enhet och på sikt finns även möjligheten att utöka till andra enheter.

Rättspsykiatrin vårdar patienter som är dömda till rättspsykiatrisk vård efter att ha begått brott under påverkan av en allvarlig psykisk störning. Vanligast är att patienterna har en psykossjukdom, med eller utan missbruk, men även andra psykiatriska tillstånd förekommer.

Förutom att bedriva individanpassad psykiatrisk vård har rättspsykiatrin ett uttalat samhällsskyddsuppdrag vilket innebär att vårdupplägget kring patienterna innehåller behandlingsinsatser, stödinsatser och kontrollinsatser med syfte att den enskilde inte ska återfalla i brottslighet. Vård och samhällsskydd i kombination brukar benämnas ”det dubbla uppdraget”.

Som skötare inom rättspsykiatrin arbetar du både med omvårdnad och samhällsskydd. Du ingår i ett team med flera yrkeskategorier där du som skötare har en motiverande, stöttande och aktiv roll för patientens rehabilitering. Dokumentation i patientjournal är också en viktig del av arbetet.

Som skötare ingår det i dina arbetsuppgifter att tillsammans med dina kollegor upprätthålla en god arbetsmiljö på vårdenheten. Ditt förhållningssätt och dina insatser är av avgörande betydelse för att verksamheten ska präglas av lugn, trivsel, omvårdnad och trygghet.    

Vem söker vi?

  • Du är utbildad skötare / psykiatriinriktad undersköterska
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.
  • Du har möjlighet att arbeta minst fyra pass i månaden med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är lugn och trygg och har ett genuint intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du är noga med rutiner och har en förmåga att sätta gränser. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och kan vara ett stöd i den dagliga vården.

Meriterande är erfarenhet av arbete inom kriminalvården och psykiatrin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du ges möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokar du in dig på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, vilket innebär att du själv bestämmer när du kan arbeta.

Låter detta som arbetsgivaren för dig? Tveka inte att söka till oss!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 0-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8527
Kontakt
  • Rekryterare, Malin Gregorsson, 031 - 343 29 00
  • Rekryterare, Lovisa Larsson, 031 - 343 29 00
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010 - 442 94 57
Publicerat 2021-12-22
Sista ansökningsdag 2022-01-22

返回职位空缺页面