Folktandvården, Åby

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med varierande vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens patienter. Vi arbetar mycket med team och delegerat arbetssätt. Som tandhygienist ingår du i ett team bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Du arbetar tillsammans med assistans av en tandsköterska regelbundet vid undersökningar. Kliniken har även ett team som ansvarar för uppsökande tandvård på äldreboenden. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Åby har 8 nyrenoverade behandlingsrum. På kliniken arbetar idag 6 tandläkare, 3 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Kliniken har bra kommunikation med kollektivtrafiken både buss, spårvagn och tåg. 

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.20 på fredag.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng är du välkommen med din ansökan!

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta. 

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8407
Kontakt
  • Klinikchef: Lynn Bjurbäck, 072-200 30 48
Facklig företrädare
  • SRAT: Michelle Helander , michelle.helander@vgregion.se
  • Vision: Annelie Sandell, 070-204 71 72
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

返回职位空缺页面