Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Opaltorget VC ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 10 minuter till havet. Vårdcentralen har 7500 listade personer, vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. Opaltorget byggs just nu om och rustas upp. Därför har vårdcentralen och familjecentralen nyligen flyttat in i nya fina lokaler.

Hos oss finner Du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap. Inom vårdcentralen är det korta beslutsvägar och du kommer känna av en mycket god gemenskap. Vi tror på delaktighet i de processer som leder verksamheten framåt och vi strävar tillsammans mot högt satta mål. Du möter en stabil arbetsgrupp av läkare och sjuksköterskor som tillsammans med övrigt team kontinuerligt arbetar med att utveckla verksamheten fokuserat på kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet.

Vi är stolta över vår vårdcentral och söker Dig som är engagerad, kompetent och lösningsorienterad!

Om arbetet

En arbetsdag hos oss innehåller oftast telefonrådgivning, triagering, egen mottagning med planerade eller akuta besök, samt utvecklingsarbeten och vaccinering. Studenthandledning är en del av arbetet. Cirka 50% av tjänsten kan komma att bli aktuell för vaccinering av olika slag, då det är ett uppdrag inom primärvården som ökar.

Om dig

Vi söker Dig, som vill arbeta med oss på Närhälsan Opaltorget vårdcentral. Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande är om du har ett par års erfarenhet som sjuksköterska. 

Vi letar efter en flexibel, självständig och kundorienterad person som innehar en naturlig trygghet i sin profession och som kan prioritera i akuta situationer. Du innehar stor lust, glädje och driv till att medverka i att utveckla vår vårdcentral. Du är prestigelös, gillar att lösa problem, tar ansvar för teamet i stort och ser till hela verksamhetens behov. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du delar våra kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Urval sker löpande under ansökningstiden, så avvakta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8371
Kontakt
  • Annika Leidenhed, Vårdcentralchef, Tfn 0738-00 93 43
  • Josefine Raask, Teamledare, Tfn 0722-01 16 87
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700-82 36 46
Publicerat 2021-12-27
Sista ansökningsdag 2022-01-16

返回职位空缺页面