Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Mariestad

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatri, vågar du utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, kan du bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Att jobba på BUP är att jobba med några av samhällets mest utsatta – barn och unga med en psykisk ohälsa. Din insats är guld värd för våra barn och deras familjer. Du gör skillnad!

Vi söker just nu medicinsk sekreterare till vår mottagning i Mariestad

Om tjänsten
Medicinska sekreteraren har mångskiftande arbetsuppgifter, bland annat dokumentation, journal- och arkivhantering, registrering, hantering av fakturor, sköta enhetens beställningar, hantera ärenden i 1177, telefonservice samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Samarbete sker även mellan enheter i verksamheten.

Kvalifikationer
Dokumenterad utbildning till medicinsk sekreterare. Önskvärt med kunskap i Melior samt Elvis. Du skall vara flexibel, noggrann och känna att service ligger dig varmt om hjärtat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. 

Om BUP Skaraborg
Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Vår verksamhet består av öppenvårdsmottagningarna BUP Skövde och BUP Mariestad med tillhörande satellitmottagningar i Lidköping och Falköping. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde. Dessa enheter är BUP dagsjukvård, akutteam och mellanvård samt vår åldersövergripande ätstörningsenhet.

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8287
Kontakt
  • Ulla Nordh, enhetschef , 072-223 2675
Facklig företrädare
  • Vision, växeln 0500-431000
Publicerat 2021-12-15
Sista ansökningsdag 2022-01-17

返回职位空缺页面