NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Ortopedteknik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu ortopedingenjörer till vår verksamhet på NÄL. För att trivas hos oss bör du vara en initiativrik, och serviceinriktad lagspelare! Låter det som du?

Ortopedteknik
Ortopedteknik ingår i ortopedkliniken och har sin mottagning på NÄL men har även viss verksamhet på Uddevalla sjukhus. Vårt uppdrag är att förskriva ortopedtekniska hjälpmedel utifrån hög kompetens och kvalitet till patienterna i NU-sjukvårdens upptagningsområde för att underlätta deras vardag och bidra till en ökad livskvalitet.

I NU-sjukvården ingår ortopedteknik i en rad tvärprofessionella team såsom till exempel diabetes-, barnhabiliterings-, och protesteam. Vi har ett nära samarbete med de tre övriga ortopedtekniska enheterna inom VGR.

Vi står inför en kommande totalrenovering av våra lokaler under 2022! När den är färdig kommer vi att arbeta i förmodligen en av landets fräschaste och arbetsmiljösäkra ortopedtekniska verksamheter. Missa inte den chansen!

Om tjänsten
Vi söker nu ortopedingenjörer till vår verksamhet på NÄL. Vi är en relativt liten verksamhet och har därför ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna.

Som ortopedingenjör hos oss kommer du att arbeta brett och få prova på alla typer av ortopedtekniska lösningar. För oss är det viktigt att du som nyanställd får en bra start på din arbetsplats. I en idérik och kreativ arbetsmiljö ges du möjlighet att utvecklas i din egen takt och efter dina egna förutsättningar.

Kvalifikationer
Som ortopedingenjör ska du ha en kandidatexamen samt godkänd legitimation av Socialstyrelsen. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du har lätt för att skapa och upprätthålla relationer både med patienter och personal och du värnar om ett gott arbetsklimat. Vi är ett sammansvetsat team som är beroende av varandra i det dagliga arbetet, vilket innebär att du ska kunna arbeta i grupp och samarbeta med övriga professioner på enheten.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8272
Kontakt
  • Katarina Johansson, Enhetschef, 010-435 27 41
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb