Folktandvården, Rörstrand Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården vid Rörstrand ligger centralt belägen i Lidköping i moderna lokaler. Vi har ett nära
samarbete med specialistkliniken för ortodonti samt de två tandtekniska laboratorierna som finns i
samma byggnad. På kliniken arbetar åtta tandläkare, tre tandhygienister och tretton tandsköterskor.
Klinikens öppettider är 07.20-17.00 måndag till fredag.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator ingår du i klinikledningen och arbetar i nära samarbete med klinikchefen. Du är arbetsgivarföreträdare och ska lojalt stödja klinikchefen i uppdraget att leda och utveckla kliniken.

Huvudsakliga uppgifter är att organisera det dagliga arbetet på kliniken, sköta schemaläggning, handlägga personalfrågor, Heromarapportering och beställningar. Du ska även medverka till att kliniken följer gällande riktlinjer och rutiner. Som klinikkoordinator arbetar du aktivt för att kliniken når uppsatta mål. Några andra exempel på klinikkoordinatorns arbetsuppgifter är bemanningsplanering på kort och lång sikt, medverkan i rehabiliteringsarbete, vårduppföljning samt visst patientarbete. På kliniken är utvalda administrativa uppgifter, som t.ex. beställningar, delegerade från koordinatorn till andra medarbetare. Därför förväntas du som koordinator lägga stort fokus på verksamhetsplanering och ledarskap.

Arbetet som klinikkoordinator innebär också att vid behov delta i det kliniska arbetet på kliniken.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning. I rollen som Klinikkoordinator behöver du ha god datorvana och kunna hantera Officepaketet samt T4. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är strukturerad och en god organisatör, har god kommunikativ förmåga samt bidrar till samarbete och samverkan och har förmåga att skapa ett positivt klimat.

Arbetet som klinikkoordinator kräver även att du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Klinikkoordinatorn förväntas vara aktiv i arbetet att leda och utveckla verksamheten vilket betyder att du behöver ha en helhetssyn, vara kreativ och se möjligheter. Du behöver i detta också ha förmåga att se konsekvenser av olika beslut.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8258
Kontakt
  • Klinikchef: Eva Jacobsen, 070-0825856
Facklig företrädare
  • Vision: Therese Lindqvist, 072-2026910
  • SRAT Lise-Lott Björk, 076-888 94 45
  • Ledarna Gunilla Bragd Kämpe, 070-082 26 46
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-01-23

返回职位空缺页面