Närhälsan Herrestad vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Herrestad har ca 9 900 patienter som valt att lista sig hos oss. Våra distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, medicinska sekreterare och undersköterskor arbetar i vårdlag där alla våra professioner är representerade. Vi har också tillgång till kurator, psykolog, rehabkoordinator och vårdsamordnare som tillsammans bildar vårt psykosociala team. Vi är en arbetsplats som inte är rädd för förändringar och gärna vill pröva nya arbetssätt. Vi har trevli80ga planeringsdagar/utvecklingsdagar varje år, då vi är måna om ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta som en del i vårt psykosociala team. Vårt mål är tidig prevention och hög tillgänglighet för personer med psykisk ohälsa. Du kommer att arbeta med kortare behandlingar av ungdomar och vuxna då arbetet med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå sträcker sig över ett mycket brett arbetsfält samt individer i olika åldrar. Tonvikten är därför på kortare kontakter för bedömning, rådgivning och terapeutiska samtal. Depressioner, krisreaktioner och stressrelaterade sjukdomar är några exempel på diagnoser som vi behandlar. Arbetet är självständigt med egen patientmottagning men du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen. Vi arbetar i journalsystemet AsynjaVisph.

Om dig

Vi söker dig som har en socionomutbildning eller är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator och meriterande är om du är utbildad i KBT steg 1 och/eller har erfarenhet från arbete i primärvård.
Du ska kunna arbeta självständigt och ha intresse av utvecklingsarbete samt vara lyhörd och öppen för nya sätt att arbeta och samverka. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du har god samarbets-, initiativ-, och organisationsförmåga samt är ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att Närhälsans kärnvärden; pålitlig, omtänksam och nytänkande är ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8038
Kontakt
  • Anna Paulin Hollertz, Vårdcentralchef, 072-204 12 32
Facklig företrädare
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, 070-255 49 19
Publicerat 2021-12-13
Sista ansökningsdag 2022-01-17

返回职位空缺页面