Södra Älvsborgs sjukhus, klinik för nära vård, andningsresursteam

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om tjänsten
Vi har fått ett nytt uppdrag och behöver därför utöka vårt team med en fysioterapeut. I din roll som fysioterapeut kommer du vara en viktig del i vår verksamhet och ha en nyckelroll i utvecklingen av det nya uppdraget i andningsresursteamet (ART).

Vi eftersträvar kontinuitet och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Genomgående för arbetsuppgifterna är att du ofta arbetar självständigt med egen mottagning och gör individuella bedömningar och planer tillsammans med patient, anhörig och vårdare. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att prova ut och följa upp effekt av andningshjälpmedel eller patientundervisning enskilt eller i grupp. Som fysioterapeut hos oss arbetar du både på vår mottagning, ute på sjukhuset samt i patienternas hem. ART arbetar med tele-monitorering tillsammans med patienten i vissa fall och de högteknologiska lösningarna utvecklar vården framåt.

Du kommer att arbeta med utbildning och konsultverksamhet gällande andningstekniska hjälpmedel gentemot SÄS, kommuner och LSS-verksamheter. Samverkan med andra aktörer i vården blir därmed grunden i arbetet utifrån vår regionala medicinska riktlinje. 

Om oss på ART
Vi är en öppenvårdsmottagning som utreder, behandlar och följer upp patienter med obstruktiv sömnapné (OSAS) och underventilering. De andningshjälpmedel som vi erbjuder patienter främjar ventilation samt hindrar obstruktion av luftväg, vissa patienter har trachealkanyl. ART är ett polikliniskt team som samverkar med andra vårdande enheter. Vi är ett starkt sammansvetsat team som arbetar i en lärande miljö, vi har ett personcentrerat förhållningssätt och individanpassar vården efter den unika patientens förutsättningar med fokus på utbildning av patient, anhörig och personal.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för andningsvård. Arbetet kräver att du har B-körkort. Det är meriterande om du arbetat inom/eller samverkat med olika typer av verksamheter så som exempelvis kommunal verksamhet, LSS-verksamheter och primärvård.

Som person vill vi att du är trygg, lyhörd, flexibel, självständig och förtroendeingivande. Du tycker att tempoväxlingar gör arbetet stimulerande och omväxlande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hanterar urvalet löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga yrkeslegitimation tillsammans med din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7293
Kontakt
  • Malin Nordahl, enhetschef, 033-616 20 29
  • Andrea Standar, medarbetare ART, 033-616 20 61
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-63 68 89
Publicerat 2021-12-27
Sista ansökningsdag 2022-01-26

返回职位空缺页面