Folktandvården, Järntorget

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar främst med egna patienter i alla åldrar. Det kan bli aktuellt med uppsökande tandvård på äldreboenden.

Om oss
Vi ligger mitt i hjärtat av Göteborg - ett stenkast från Järntorget och Långgatorna. Du har nära till bra kommunikationer. Vi är 33 medarbetare som tycker arbetsglädje är viktigt. Vi tar hand om patienter i alla åldrar, i en av stans modernaste kliniker. Vi arbetar enligt 7-19 modellen. Detta innebär att kliniken är öppen från 7-19. 

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Vi ser gärna att du har en positiv attityd, tar eget ansvar och är patientfokuserad.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen 
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan
anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6198
Kontakt
  • Klinikchef: Christina Hellgren , 073-049 25 24
  • Klinikkoordinator: Monica Munckhammar, 073-344 80 92
Facklig företrädare
  • Vision, Annelie Sandell, 070-2047172
  • SRAT: Michelle Helander, michelle.helander@vgregion.se
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tillbaka till lediga jobb