NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker en ledare med engagemang och vilja att utveckla en av kirurgklinikens specialistvårdsavdelningar i NU-sjukvården. På avdelning 45 vårdas framförallt patienter med kirurgiska sjukdomar i övre delen av buken, kärlsjukdom och patienter med sjukdomar i öron-näsa-halsområdet.

Avdelning 45 är en kirurgisk vårdavdelning med 26 vårdplatser.

Chefskapet innefattar också ansvar för en integrerad kärlkirurgisk mottagning och inskrivningsmottagning för patienter som skall genomgå planerad operation. 

Vi erbjuder en stimulerande tjänst som vårdenhetschef där du ingår i klinikens ledningsgrupp och medverkar till utveckling av hela kirurgklinikens verksamhet.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att leda och utveckla verksamheten och därigenom erbjuda patienterna en kvalificerad, professionell och säker vård vid olika skeden av avancerad sjukdom. Totalt ansvarar du för cirka 40 sjuksköterskor och undersköterskor.

Tillsammans med medicinskt ansvariga läkare, sektionsledare och utvecklingssjuksköterska, leder du enheten och skapar förutsättningar för att nå enhetens gemensamma mål.

Du ska verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att tillvarata medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har modet, viljan och ett genuint intresse för att leda andra. Du bör vara sjuksköterska eller ha annan likvärdig utbildning inom hälso- och sjukvård. Du tillämpar ett personcentrerat ledarskap där tillit och trygghet är grunden för att skapa en givande relation mellan medarbetare och chef.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att vara lyhörd, reflekterande, analytisk, pedagogisk och strukturerad.

Erfarenhet av att leda andra och/eller genomgången ledarutbildning är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3797
Kontakt
  • Maria Wiksten Ericsson, Verksamhetschef, 010-435 32 80
Facklig företrädare
  • Emma Johansson, Vårdförbundet., Kerstin Johansson, Kommunal.
  • Ulrika Andersson, Vision., Andreas Samuelsson, SACO.
  • Alla nås via växel:, 010-435 00 00
Publicerat 2021-06-10
Sista ansökningsdag 2021-06-24

返回职位空缺页面