Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K3, Läkare BuM

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker en överläkare/specialist med inriktning barngastroenterologi, hepatologi och nutrition till Barn och ungdomsmedicin i Skövde.

På barn- och ungdomskliniken Skaraborgs sjukhus får du arbeta med kompetenta och erfarna kollegor. Vår läkargrupp består av ett femtiotal läkare varav ca 14 stycken är under specialistutbildning. Vi har sedan hösten 2016 jobbat i vårt nya barn- och kvinnohus där vår verksamhet är samlad i lokaler anpassade till patientens resa i vården. Verksamheten består av neonatalavdelning där barn från gestationsvecka 30 vårdas, vårdavdelning, mottagning samt dagvårdsenhet där även lekterapin håller till.

Utveckling är en viktig del av arbetet och tillsammans utvecklar vi verksamheten utifrån patienternas behov.

Barn- och ungdomsmedicin bedriver verksamhet i Lidköping, Mariestad och Skövde.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av tjänstgöring inom området barngastroenterologi i öppen - och slutenvård samt avdelningstjänstgöring. Vi arbetar inom flertalet av pediatrikens specialområden. För den som har ett intresse av forskning och förbättringsarbeten så går det att kombinera med den kliniska tjänsten. Våra olika kompetenser jobbar i nära samverkan med varandra för att erbjuda patienten en hög medicinsk kompetens. I rollen ingår jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation samt:

- Specialistkompetens i barn- och ungdomsmedicin

- Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala

För överläkartjänst krävs förutom ovanstående :

- Minst fem års erfarenhet som specialist inom barn- och ungdomsmedicin

- Klinisk tjänstgöring och självständighet inom huvudspecialitet.


Det viktigt att du har gott kliniskt omdöme, god kommunikationsförmåga och att du tydligt och pedagogiskt kan förmedla kunskap och budskap. Vi värdesätter även att du har en god förmåga att hantera akuta situationer, där du behåller lugnet och snabbt kan anpassa ditt arbetssätt utifrån förändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister görs innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1820
Kontakt
  • Enhetschef: Jens Odén, 070-3565984
  • Medicinskt ledningsansvarig Josefin Hätting , 070- 9581861
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet , Via växel: 0500-43 10 00
Publicerat 2021-03-18
Sista ansökningsdag 2021-04-30

返回职位空缺页面