Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du medicinsk sekreterare och är intresserad av ett omväxlande arbete med både akut- och planerad verksamhet? Läs vidare!

Verksamhet 

Neurosjukvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har i uppdrag att ge högspecialiserad vård, diagnosticering och rehabilitering till patienter med sjukdomar och skador i hjärna, ryggmärg, nerver och muskler. Verksamheten är indelad i fem olika sektioner: neurologi, neurokirurgi, strokeenhet, klinisk neurofysiologi samt rehabiliteringsmedicin (belägen på Högsbo sjukhus).

Den administrativa enheten består av cirka 44 medarbetare som arbetar inom de ovannämnda sektionerna.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår neurokirurgiska verksamhet. Neurokirurgiska verksamhetens uppdrag är att erbjuda samtliga invånare, barn och vuxna i Västra Götalandsregionen en komplett neurokirurgisk vård av hög kvalitet.

Som medicinsk sekreterare har du en viktig administrativ funktion. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina arbetsuppgifter utifrån din kompetens och utifrån verksamhetens behov.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med dina kollegor servar enheten med administrativt stöd.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av journalskrivning av både sluten- och öppenvård med bland annat operationsberättelser, patientregistrering, DRG-registrering, utskrift av brev och intyg, post- och telefon-service samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov. Som medicinsk sekreterare kan du också, beroende på fallenhet och intresse, vara delaktig i de utvecklingsarbeten som pågår på enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt IT-vana. Erfarenhet av vårdadministrativt arbete i ELVIS och Melior är meriterande.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med, är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en hög ansvars- och servicekänsla.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Neurokirurgi, Sahlgrenska sjukhuset, Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/695
Kontakt
  • Enhetschef Almira Veric, 070-020 78 86
  • Enhetschef Johanna Tiselius Edman , 070-254 75 20
Facklig företrädare
  • Vision, Lotta Beaird , 031-342 60 36
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-02-18

返回职位空缺页面