Närhälsan Lerum Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Lerum rehabmottagning. Vi är en erfaren arbetsgrupp bestående av 5 arbetsterapeuter, 12 fysioterapeuter/sjukgymnaster och 2 kanslister. Förutom vår mottagning i Lerum har vi även arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast som bemannar vårdcentralerna i Floda och Gråbo.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta som kanslist hos oss på Närhälsan Lerum rehabmottagning. Du bemannar vår mottagning där du är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ingår att ge god och kunnig service till våra kunder och patienter men också till dina kollegor. Arbetsuppgifterna består bland annat av bemanning av telefon, sköta beställningar och förrådshantering samt att anta rollen som lokal IT-ansvarig.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att möta människor och ser patientkontakten som din största och viktigaste arbetsuppgift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vården, goda IT-kunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, gott bemötande mot patienter och kollegor samt förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5017
Kontakt
  • Henrik Isaksson, Enhetschef, Tfn 0708 - 90 62 87
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision, Tfn 0700 - 82 38 26
Publicerat 2019-09-09
Sista ansökningsdag 2019-09-23

返回职位空缺页面