Sahlgrenska Universitetssjukhuset,Transplantationsmottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i vårt leverkirurgiska team. Du är en av tre sjuksköterskor som arbetar tillsammans med övriga teamet för att ge en god och säker vård till våra leverkirurgiska patienter.

Om arbetsuppgifter
Detta är ett varierande arbete med både egen sjuksköterskemottagning och sedvanlig läkarmottagning. Du arbetar med uppföljning och är med och förbereder patienten inför operation eller behandling. Du följer patienten under dennes tid i vårdprocessen. 

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetat några år som sjuksköterska. Du är van vid att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann,flexibel,  har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4921
Kontakt
  • Ulrika Nordell, Vårdenhetschef, 073-625 44 44
Facklig företrädare
  • Ulla- Maj Andersson , 031-342 70 40
Publicerat 2019-09-04
Sista ansökningsdag 2019-09-25

返回职位空缺页面