NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk slutenvård, Avdelning 47

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för beroendevård?  Då kan vi ha ditt nya jobb!

Avdelning 47 erbjuder 12 vårdplatser för patienter enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om Psykiatrisk tvångsvård (LPT). Vi behandlar patienter med beroendetillstånd som är i behov av inneliggande specialistvård.

Beskrivning
På avdelning 47 erbjuds du möjlighet att utvecklas som sjuksköterska både inom psykatri och somatisk . Vi sätter arbetsmiljö och vårdmiljö högt på agendan och kommer kontinuerligt arbeta med utveckling av vårdkvalité och patientsäkerhet. Du kommer ingå i ett team med andra yrkeskategorier så som skötare, kurator och läkare.

Målet med vården är att ge patienten ett optimalt dagligt liv där vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter.

Hos oss har du möjlighet att välja ett schemaalternativ utifrån vad som passar just ditt liv och din vardag.

Vi erbjuder dig valmöjlighet att förlägga din arbetstid till; varannan helg där 85 % av din arbetstid är förlagd till arbetsplatsen och 15 % av din arbetstid ägnas åt reflektion, återhämtning och kompetensutveckling. Eller så väljer du möjlighet till att arbeta 2 helger av 5, där 100 % av din arbetstid är förlagd till arbetsplatsen.

Som sjuksköterska kommer du också erbjudas möjlighet i schemaplaneringen att förlägga s.k. överlappningsturer på helg där du redan arbetar. Du kommer då ersättas ekonomiskt och kompenseras med ledig vardag.

Ring oss gärna, så berättar vi mer om våra flexibla arbetstidsmodeller!

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad.
  • Du bör vara öppen för förändringar och villig att bidra till utveckling av verksamheten
  • Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet god social kompetens där personlig lämplighet, humor och positivt tänkande är en klar merit.

Övrigt
Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om oss. Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4881
Kontakt
  • Sylvia Lundberg, Avdelningschef, 072-501 84 27
Facklig företrädare
  • Eva Stridh, Vårdförbundet, vxl 010- 435 00 00
Publicerat 2019-09-03
Sista ansökningsdag 2019-09-30

返回职位空缺页面