Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonsjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du specialistläkare inom oftalmologi med intresse och erfarenhet av strabism? Tillsammans med över 50 läkarkollegor får du chansen att bedriva ögonsjukvård i toppklass med oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

Strabismprocessen ansvarar för högspecialiserad vård med ett brett spektrum av strabismpatienter, både vuxna och barn. Vi tar hand om allt från konkomitant strabism till avancerade fall med cyklotorsion. Vi använder justerbar suturteknik och sklerala implantat samt utför strabismbehandling med botulinumtoxin.

Vi arbetar aktivt i processen med förbättringsarbeten och forskning. Hösten 2021 startar vi upp den nya ortoptistutbildningen i Göteborg.

Om dig

Du blir del av ett erfaret team med patienten i fokus och där samarbetsförmågan är en viktig egenskap. Vi värderar även flexibilitet och intresse för kvalitetsuppföljning och forskning. Du ställer dig positiv till att undervisa och sprida kunskap till både studenter och kollegor. För oss är det viktigt att ta tillvara på din kompetens och samtidigt ge dig goda möjligheter till fortbildning och att bedriva forskning/förbättringsarbeten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Om verksamheten

Vi är en av Sveriges största ögonkliniker med över 250 medarbetare. Hos oss finns öppenvårdsmottagningar inom alla oftalmologins grenar, en stor akutverksamhet med flera parallella jourlinjer, egen vårdavdelning och operationsavdelning. Vi är det lilla sjukhuset i det stora.

Vår verksamhet är uppdelad i 14 olika processer/subspecialiteter där strabism är en av dem. I varje process finns medarbetare från olika yrkeskategorier (sjuksköterskor, optiker, ortoptister, kanslister, läkare, koordinatorer, undersköterskor och sekreterare), alla med hög kompetens inom området. I samtliga processer arbetar vi aktivt med utveckling och förbättring av arbetssätt och innovation. Vi arbetar för en hög patientsäkerhet, god vård och att vårdkvalitet ständigt förbättras. SU:s vision och ledord ”tillsammans för och med patienten” finns med oss i vårt arbete.

 

Vill du utvecklas med oss? -Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4746
Kontakt
  • Sektionschef Wolf Wonneberger , 076-234 47 07
Facklig företrädare
  • Saco, Alf Nyström , 031-343 09 49
Publicerat 2019-08-26
Sista ansökningsdag 2019-09-23

返回职位空缺页面