Koncernkontoret, Koncernstab HR, HR Koncernkontoret

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kultur, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT.

Koncernkontorets långsiktiga mål är att vara en attraktiv arbetsplats, ge ett effektivt och kraftfullt stöd till ägare, beställare och utförare och arbeta för att stärka förtroendet för Västra Götalandsregionen vilket ställer höga krav på väl fungerande HR-processer och ett tydligt ledarskap.

Vi söker Dig som vill vara med och bidra till att Västra Götalandsregionen förstärker sina positioner som en attraktiv arbetsgivare som ger förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Målet är att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare, en attraktiv arbetsgivare där alla medarbetare vill agera som goda ambassadörer.

Vi erbjuder ett intressant, utvecklande och självständigt arbete inom en kunskapsdriven organisation. Som en av Sveriges största offentliga arbetsgivare, 55 000 anställda, finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter och möjlighet att ingå i regionövergripande nätverk och projekt.

Ditt uppdrag
I rollen som HR-partner ingår dels att ge ett kvalificerat stöd i alla HR-processer till en eller flera verksamheter, både operativt och strategiskt, dels ansvara för något fokus/specialistområden av övergripande karaktär. Vår medarbetare som ska vara föräldraledig arbetar idag gentemot koncernstaberna Kommunikation och externa relationer, HR och Förändringsavdelningen samt är ett specialiststöd för rekrytering för VGR IT på del av tid. Vi tänker oss samma upplägg för vikariatet men frågan kan diskuteras. Du blir en del av en engagerad och utvecklingsinriktad HR-enhet som värdesätter ett gott och nära samarbete.

Vår HR-enhet består av sex HR-partners, en HR-administratör och HR-chef. I Göteborg har vi nyligen flyttat in i nya lokaler beläget vid centralstationen i Göteborg, där vi tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Arbetet medför vissa resor inom regionen men huvudsakligen är arbetet förlagt till Göteborgsområdet. Placeringsort kan diskuteras.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Dina kvalifikationer?

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av självständigt, kvalificerat HR-arbete

Vi ser att det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från arbete i politisk styrd organisation
  • Gedigen erfarenhet av rekrytering och urval

Vem är du?
Som person är du kommunikativ, tydligt och rak. Du är en trygg och positiv person med hög integritet som är bra på att skapa förtroendefulla relationer. Du tycker om att samarbeta och dela med dig, och skapar gemenskap och arbetsglädje omkring dig. Du är analytisk, har ett helhetsperspektiv och är positiv till utvecklings- och förbättringsarbete.

Det är viktigt att du trivs och tycker det är roligt att arbeta verksamhetsnära med både operativa och strategiska frågor som stöd till verksamheterna och kan förhålla dig till ändrade eller nya omständigheter med ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån Koncernkontorets värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Vikariat 191115-200731

Läs mer om vår verksamhet här: https://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg eller Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4744
Kontakt
  • Ann-Charlotte Dellback, 0739-17 80 09
Facklig företrädare
  • Vision: Sune Olsson, 0700-82 27 73
  • SACO: Stig Roos, 0702-55 49 19
Publicerat 2019-08-26
Sista ansökningsdag 2019-09-15

返回职位空缺页面