Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Handkirurgi och Plastikkirurgi, Avd 14

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du sjuksköterska och vill ha ny erfarenhet? Just nu söker vi nya kollegor till avdelning 14.

Din nya arbetsplats

Avdelning 14 och 27 är högspecialiserade vårdavdelningar för patienter i behov av handkirurgi och plastikkirurgi. På  avdelning 14 behandlas vuxna patienter som vårdas bland annat för brännskador, tumörer, överskottshud efter stor viktnedgång, bröstrekonstruktion, könskorrigerande kirurgi. Vi har även handkirurgiska patienter som drabbats av akuta åkommor eller reumatiska sjukdomar.

På avdelning 27 behandlar vi barn och ungdomar. Våra små patienter har främst medfödda missbildningar som skalldeformitet, läpp-käk och gomspalt samt handkirurgiska missbildningar.

Verksamheten består även av en dagkirurgisk avdelning som utför mindre ingrepp. Våra patienter kommer främst till avdelningarna via planerade inläggningar, även om akuta patienter förekommer.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ger du en god och säker vård till våra patienter. Du är den som leder och ansvarar för omvårdnadsarbetet och ser individen i hela vårdprocessen. Vi arbetar i team om läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och medicinska sekreterare. Vi ser gärna att du som väljer att börja hos oss vill utvecklas och ta ansvar för att vi tillsammans ska förbättra vården.

Vad erbjuder vi?

Att arbeta som sjuksköterska hos oss skiljer sig från det vanliga. Här får du arbeta med plastikkirurgi men även handkirurgi, hud. Om du har intresse för forskning och utveckling är vi den rätta arbetsplatsen för dig. Du får ett utvecklande jobb och blir en del av en gemenskap där alla har möjlighet till utveckling.

Vem är du?

För att arbeta hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha ett intresse för kirurgi, gärna för våra specialiteter. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du som söker har ett flexibelt och självständigt arbetssätt.

Om du på sikt planerar att specialisera dig, är vår ambition att vi över tid skall ha fler sjuksköterskor med specialistkompetens. Vi ser gärna att du väljer kirurgisk inriktning, för att ytterligare kunna bidra till att vi höjer kvaliteten på den vård vi ger. Har du andra planer när det gäller specialisering så kan vi ge dig en bra grund att stå på inför alla typer av vidareutbildning inom vården.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka dig till oss!

Har du frågor om våra tjänster eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta vårdenhetschef Angelica Malmgren.

Vi hälsar dig varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4680
Kontakt
  • Angelica Malmgren , 031 - 342 74 98
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren , 072 - 732 85 00
Publicerat 2019-08-22
Sista ansökningsdag 2019-09-26

返回职位空缺页面