NU-sjukvården, Område I, Neuro- och rehabiliteringsklinik, Avdelning 12

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi är ett sammansvetsat team bestående av olika professioner som tillsammans arbetar för att hjälpa människor att uppnå bästa möjliga livskvalitet. Hos oss är alla medarbetar en lika viktig del i arbetet. Nu söker vi en sjuksköterska som vill bli en del av vårt glada arbetsteam!


Om avdelning 12
NU-sjukvårdens neuro- och strokerehabilitering på Uddevalla sjukhus rehabiliterar patienter med resttillstånd efter sjukdom eller förvärrad skada i nervsystemet. Då våra patienter är i behov av teambaserad vård arbetar vi i ett tvärprofessionellt team utifrån ett patientfokuserat förhållningssätt. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykolog, kurator och logoped. Utifrån patientens målsättning bedömer teamet vilka vårdinsatser patienten kan vara i behov av och vilka professioners insats som behövs för en optimal rehabilitering.

Det bedömningsarbete som bedrivs på avdelningen utgår inte från patientens specifika diagnos. Vi fokuserar istället på funktioner som självständighet, personlig vård, motorik, elimination, kognitiv förmåga samt emotionell problematik hos patienten. Syftet med avdelningen är inte att diagnostisera och behandla sjukdomstillstånd (medicinskt eller kirurgiskt), utan vår roll är att tillsammans med paramedicinare och medicinska åtgärder hjälpa patienten att i största möjliga mån återvinna förmågor och livskvalitet.

Avdelning 12 består av sammanlagt 18 slutenvårdsplatser och är uppdelad på två sidor, neuro- och strokerehab. I anslutning till avdelningen finns även en dagvårdsverksamhet samt en mottagning.


Rollen som sjuksköterska hos oss
Som sjuksköterska på avdelningen är din primära uppgift att aktivt delta i patientens rehabiliteringsplanering tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen. Du kommer även att utföra rehabmedicinska sjuksköterskeuppgifter. Andra arbetsuppgifter som tillkommer är att vara med och driva utvecklings- och förbättringsarbete inom verksamhetens uppsatta mål.

Tjänsten är förlagd dagtid/kväll med individuellt schema.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, detta är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för rehabilitering och att du brinner för att hjälpa patienter med att uppnå bästa möjliga livskvalitet. Meriterande är erfarenhet/kunskap av tracheostomi, hostmaskiner med mera.

Som person är du empatisk, positiv och har hjärtat på det rätta stället. Du är driftig, engagerad och har en god organisationsförmåga. Flexibilitet och förmåga att se möjligheter samt viljan att samarbeta med övriga medarbetare mot uppsatta mål är egenskaper som vi värderar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder bland annat

  • Friskvårdsbidrag på 1500 kronor
  • Företagshälsovård för alla anställda
  • Fri hälso- och sjukvård inom öppenvård
  • Satsningar på kompetensutveckling och lärande


Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% men kan diskuteras
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4677
Kontakt
  • Ann-Louise Linnarsson, vårdenhetschef , tfn. 010-435 01 21
Facklig företrädare
  • Anna Tjus, vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2019-08-22
Sista ansökningsdag 2019-09-20

返回职位空缺页面