Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, BUP Drottninggatan

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Barn- och ungdomspsykiatrin vid Sahlgrenska universitetssjukhuset öppnade under våren 2019 en ny mottagning, BUP Drottninggatan. Här ryms olika enheter; Specialmottagning, DBT-team, SURF-team, utredningsenheter för nybesök och ADHD samt en klinikövergripande gruppbehandlingsenhet. Verksamheten är under uppbyggnad varför ytterligare utredningsteam samt utveckling av befintlig verksamhet kan bli aktuellt.

Vi välkomnar nu två sjuksköterskor till en spännande verksamhet med goda möjligheter att själva vara med och påverka arbetssättet. Tjänsterna är förlagda till vårt utredningsteam för ADHD samt vårt Nybesöksteam.

Om arbetet

Som sjuksköterska på Utredningsenheten för ADHD, kommer du att göra uppföljningar och sköta medicininsättning, fungera som kontaktperson samt ge rådgivning och stöd utifrån din profession, till exempel omvårdnadsrelaterade frågor, rådgivning gällande livsstilsfrågor och frågor med fokus på psykoedukation gällande aktuella diagnosgrupper.

På nybesöksenheten kommer arbetsuppgifterna bestå av enklare nybesöksbedömning, uppföljning av olika psykiatriska tillstånd samt bistå och/eller utföra eventuellt kompletterande undersökningar och besök.

Du arbetar i nära samverkan med läkare och psykolog och du är en viktig informations-och kunskapskälla gällande medicinska frågor till övriga kollegor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetat inom barn- och ungdomspsykiatrin och/eller har goda kunskaper inom neuropsykiatri.

Vi förutsätter att du arbetar med ett tydligt patientfokus, där patienten är medaktör i sin behandling, och att du har en hög förmåga att samverka med verksamhetens övriga professioner. Detta gör att vi tillsammans skapar ett trivsamt, stimulerande och utvecklande arbetsklimat på BUP Drottninggatan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom förmåga till flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Ett gott bemötande och att ha roligt på jobbet är en självklarhet i vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4392
Kontakt
  • Enhetschef, Åsa Lidman, 076- 127 98 36
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
Publicerat 2019-08-02
Sista ansökningsdag 2019-08-25

返回职位空缺页面