Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGA Östra, Avdelning 353

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 353 har 28 vårdplatser och bedriver allmän internmedicinsk vård med inriktning mot hematologi och tromboembolism.

Du lägger ditt schema själv med arbetstidskvotering. Det ger dig möjlighet att med bibehållen lön påverka din tjänstgöringstid under schemaperioden och din möjlighet till återhämtning ökar. Du arbetar inte heller ett dagpass efter att du arbetat ett kvällspass, vilket ger en ökad förutsättning för god nattvila.

Som nyanställd tilldelas du en mentor och erbjuds att delta i ett mentorsprogram. Du kommer få möjlighet att delta i utbildningar gällande våra specialiteter, men även vara med vid mer övergripande utbildningsinsatser på vår klinik.

Om arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss får du i det dagliga mötet med patienten en viktig roll i samarbete med övriga personalkategorier. Du kommer möta patienter i varierande åldrar och med ett flertal olika diagnoser. Det ger dig en möjlighet till ständig kompetensutveckling i din vardag.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt, där patientens upplevelse av sin sjukdom och hälsa står i centrum. Att arbeta utifrån ett etiskt förhållningssätt som innebär gott bemötande, god vård och bra arbetsmiljö är för oss en självklarhet.

Vi värdesätter ditt arbete och du blir en viktig del i en personalgrupp där vi visar stor omsorg om varandra.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet av hematologi och trombos. Förmåga att se helheten för den enskilde patienten likväl som att arbeta för avdelningens bästa.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4389
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annica Anserius, 031-343 52 75
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Jenny Mattiason, 031-343 5 153
Publicerat 2019-08-02
Sista ansökningsdag 2019-08-26

返回职位空缺页面