Sahlgrenska Universitetssjukhuset Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation och leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Vårdavdelningen består av 23 vårdplatser, varav fyra platser är inrättade som intermediärvårdsmodul för patienter med större omvårdnads och medicinskt behov. Inom verksamheten finns även en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. Du ges stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Verksamheten präglas av öppenhet, kamratskap, stor glädje och tydlig kommunikation. Vi arbetar mot en karriärmodell där kompetensutveckling är centrala begrepp.

I vårt arbete önskar vi tillvarata den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för hela vår verksamhet både patienter och personal!

Vi bedriver en hög specialiserad och i flera avseenden en tekniskt och medicinskt avancerad vård. Vi värderar patientsäkerheten högt och arbetar systematiskt för att ge en som god och säker vård som möjligt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en kombinerad roll där du kommer att arbeta 50% som instruktör och med klinisk arbete som sjuksköterska.

Du kommer att tillsammas med en ytterligare instruktör ansvara för en stor del av kompetensutvecklingen på avdelningen tillsammans med avdelningens ledningsgrupp. Vidare kommer du att arbeta tvärprofessionellt med flera olika yrkeskategorier.

Om dig 

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som kan arbeta självständigt och bedriva förbättringsarbeten. Vi ser gärna att du har intresse för verksamhetsutveckling.

Meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska eller har en specialistutbildning inom IVA eller kirurgi dock inget krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad? Då ska du börja hos oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4253
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Erika Backlund Jansson, 031 342 36 81
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren , 031 342 33 50
Publicerat 2019-08-12
Sista ansökningsdag 2019-09-02

返回职位空缺页面