Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurologmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Neurologmottagning barn

På vår mottagning bedrivs neurologisk specialistvård för barn och unga. Vi tar emot remisser internt från barnsjukhuset och från andra vårdinrättningar inom Västra Götaland och nationellt. Organisatoriskt tillhör tjänsten Neurologmottagning barn och du kommer att ha samma chef och ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Om arbetet

Vår sekreterargrupp har en stor variation av arbetsuppgifter. En av de främsta arbetsuppgifterna är journaldokumentation såsom mottagnings-, telefon- och konferensanteckningar samt brev, intyg och vårdbegäran för utredning med tillhörande registreringar. En annan framstående uppgift är administration kring patientkonferenser såsom konferensanmälan, genomgång med läkare och svarsutskick. Fler exempel på arbetsuppgifter är posthantering, IT- och studenthandledning samt boka och kalla patienter. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen som består av cirka 30 medarbetare i form av läkare, psykologer, sjuksköterskor och sekreterare.

Sekreterargruppen bedriver egna förbättrings- och utvecklingsarbeten. Samarbetet inom gruppen och med övriga personalgrupper på enheten är en självklarhet men man har också uppdrag och områden som man ansvarar för.

Om dig

Vi söker dig med vårdadministrativ utbildning (KY/YH). Det är meriterande om du har erfarenhet av Melior, Elvis och remissportalen. Som person är du serviceinriktad mot patienter och kollegor. Vi ser även gärna att du är social, har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad och gärna delar med dig och bidrar med egna idéer och erfarenheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Misstanke- och brottsregistret kontrolleras enligt rutin.

Vill du ha ett omväxlande arbete och arbeta med flera olika yrkesprofessioner så passa på att söka detta arbete!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4187
Kontakt
  • Enhetschef, Lisa Bondjers, 072-245 69 86
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson, 072-20 420 37
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-12

返回职位空缺页面