Närhälsan Bäckefors jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen/Jourcentralen är en mellanstor fungerande primärvårdsenhet med i dag cirka 3650 listade som fortsätter att öka i listningsantal. Där arbetar vi tillsammans vardagar - distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, kuratorer, rehabkoordinator, medicinsk sekreterare, LITA, undersköterska och fotvårdsterapeut.  Vi har specialistsköterskor inom områdena astma/KOL, hjärta/kärl, diabetes samt livsstil och vi erbjuder även BVC och förebyggande hälsovård samt servar kommunen med läkarinsatser. Jourcentralen är öppen kvällar, nätter och helger hela dygnet för befolkningen i Dalsland samt andra kommuner. Vårdcentralen/Jourcentralen ligger vid Dalslands sjukhus i Bäckefors, där vi delar lokaler med bland annat NU-sjukvården och praktikertjänst mitt i det vackra Dalsland

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på jourcentralen är mottagnings-arbete, telefonrådgivning och provtagning. Du följer den röda tråden som medansvarig-, kund/patient-, verksamhet- och ekonomiperspektivet.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete vid vårdcentral/jourcentral. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp kväll och natt. Vi ser att du är flexibel och har en god förmåga till självständigt arbete såväl teamarbete.

Villkor

96% nattjänstgöring, 19-07 med arbete 8 nätter på 3 veckor med helgtjänstgöring.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bäckefors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4171
Kontakt
  • Ingela Sjöberg, Vårdcentralschef, 070 4165885
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724 528045
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-07-19

返回职位空缺页面