Angereds Närsjukhus, Specialistcentrum Barn och Unga, Gamlestaden

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden. Dessa består av exempelvis psykiatri, smärta, neurologi, kirurgi, ortopedi och gynekologi. Sjukhuset är nybyggt och modernt med ett uttalat närsjukvårdskoncept. Som arbetsgivare erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att göra skillnad för en bättre hälsa hos invånarna i Nordost. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är ett av sjukhusen inom Sjukhusen i väster, en förvaltning som ingår i Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Kungälvs sjukhus och Frölunda specialistsjukhus. Vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid på vardagar.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se
https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Gå gärna in och läs mer om oss:
www.angeredsnarsjukhus.se
www.angeredsnarsjukhus.se/flyktingbarnteamet
www.facebook.com/angeredsnarsjukhus

Om oss

Vid Specialistcentrum Barn och Unga Gamlestaden arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans bedriver specialistsjukvård med utgångspunkt i barns och ungdomars medicinska och psykiska behov. En Flyktingbarnmottagning (FBM) med stort upptagningsområde finns inom verksamheten. Vi har även ett utbildningsuppdrag.

Om tjänsten

Som specialistläkare hos oss arbetar du med allmänpediatriskt mottagningsarbete, både individuellt och i multiprofessionella team. I tjänsten ingår också arbete i flyktingbarnteamet ca 20%. Där arbetar vi med barn och unga med kombinerad medicinsk och psykisk ohälsa relaterad till flykt.

Det finns eventuellt möjlighet att även ingå i något av våra andra team på mottagningen utifrån ditt intresse, din kompetens och verksamhetens behov.

Om dig

Vi söker dig som är barn- och ungdomsläkare med erfarenhet av pediatrisk vård samt kliniskt arbete under de senaste åren. Du brinner för arbete med barn och unga i en mångkulturell miljö. För att nå goda resultat och för att du ska trivas är det viktigt att du har god social kompetens och samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper av svenska i både tal och skrift.

Nytänkande och intresse för utvecklingsarbete är viktiga egenskaper. Har du även ett intresse för socialpediatriskt och multikulturellt arbete är det meriterande.

Angereds Närsjukhus lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet under vecka 33.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4151
Kontakt
  • VEC Lorna Nicklasson (sem v28-31), tfn 0722-21 88 20
  • FBM Nadja Barenthin Lindblad (sem v29-33), tfn 0700- 20 60 02
  • MLA Madelaine Ladenvall (sem v29-32), tfn 031-345 08 99/75
Facklig företrädare
  • Niklas Stenersen, SACO, tfn 0700-81 68 71
Publicerat 2019-07-15
Sista ansökningsdag 2019-08-31

返回职位空缺页面