Folktandvården, Björkekärr Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Du som gillar när det hela tiden händer saker, tycker om att arbeta med människor och är bra på att strukturera och planera ska ta chansen och söka uppdraget som tandsköterska på vår helt NYRENOVERADE klinik med 9 behandlingsrum och ett hälsosamtalsrum.

Vi är en klinik som växer till ca 25 medarbetare varav 6 tandhygienister och 6 tandläkare. Flertalet är yngre och ändå erfarna medarbetare som kommit till oss de senaste åren. Teamsamarbete och respekt för varandras yrkeskompetenser ger arbetsglädje. Dina blivande arbetskamrater är positiva och engagerade i utvecklingen av den nya arbetsplatsen som vi har flyttat in i december 2018.

Björkekärrskliniken ligger centralt i Göteborg med goda allmänna kommunikationer. Ex. restid är 18 min var 8e min med buss 17 från centralen.

Vårt motto är: Vi vill erbjuda våra patienter en individuellt anpassad vård med hög kvalité och bästa bemötande, där patienten själv inbjuds att medverka till att vara friska i munnen hela livet.

Vi har förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofilbedömning, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri hälso- och sjukvård inom primärvården.

Om jobbet

  • Du assisterar tandläkare eller tandhygienist vid patientarbete och sköter sterilarbete.
  • Administrativa arbetsuppgifter kring patientjournal i T4 tandvårdssystem, kallelser, frisktandvård. ”listvård” och receptionsstöd ingår i uppdraget.
  • Du har eget ansvarsområde för några uppgifter som du planerar och utför självständigt.
  • Du vill bidra med utvecklingsarbete och du tillför nytänkande och flexibilitet i arbetsgruppen.
  • Du har kanske kompetens för uppsökande munhälsobedömningar, lustgas, profylax eller tillvänjningsbehandling som du kan bidra med till teamarbetet.

Om dig
Tandsköterskeexamen.

Vi förutsätter att du har en god datorvana och kan hantera Officepaketet. Goda kunskaper i T4 och övriga tandvårdssystem som är vanliga kring patientarbetet är meriterande. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift, samt har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du är stresstålig och kan snabbt byta mellan arbetsuppgifter när verksamheten och patientbehoven kräver det. Du utnyttjar tiden effektivt, tar ansvar för dina uppgifter, är kvalitetsmedveten och visar engagemang.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4098
Kontakt
  • Bie Holtz, 070-764 16 78
  • Wanda Kaspersson, 010-441 84 40
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell - Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-14

返回职位空缺页面