ANS, Opererande verksamhet, Gynekologimottagning

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden. Dessa består av exempelvis psykiatri, smärta, neurologi, kirurgi, ortopedi och gynekologi. Sjukhuset är nybyggt och modernt med ett uttalat närsjukvårdskoncept. Som arbetsgivare erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att göra skillnad för en bättre hälsa hos invånarna i Nordost. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är ett av sjukhusen inom Sjukhusen i väster, en förvaltning som ingår i Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Kungälvs sjukhus och Frölunda specialistsjukhus. Vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid på vardagar.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se
https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Beskrivning

På Angereds Närsjukhus bedrivs specialistverksamhet inom Opererande verksamhet, Medicin- och psykiatriverksamhet samt Barn- och Ungdomsverksamhet.

Verksamhetsområdet Opererande verksamhet består av mottagningar inom: Kirurgi (inklusive endoskopiverksamhet och viss urologi), Ortopedi, Gynekologi och Öron-näs- och halsmottagning. I verksamheten ingår också en nybyggd, toppmodern och fullt bemannad operationsavdelning med fem salar.

Den gynekologiska mottagningen har varit öppen sedan 2010, men flyttade in på Angereds Närsjukhus hösten 2015 som då var helt nybyggt. Vi bedriver gynekologisk specialistsjukvård med krav på remiss. Vi har förutom de vanligaste gynekologiska diagnoserna även ett dysplasiuppdrag, en vulvamottagning för könsstympade kvinnor och en hysteroskopimottagning.

Våra verksamheter har även ett folkhälsouppdrag och vi jobbar med kunskapsfrämjande arbeten och har ett aktivt samverkansarbete med övriga aktörer i området. Vi bedriver även aktiv forskning i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som gynekolog hos oss har du en central roll i att utveckla och driva vår verksamhet framåt. Du har förutom din egen mottagning även en konsultativ roll mot våra barnmorskor, ST-läkare samt studenter. Operation- & mottagningsdagar fördelas utifrån väntelistor.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom Gynekologi.

Du har erfarenhet av kolposkopi, konisering samt gynekologiska dagkirurgiska standardingrepp.

Goda kunskaper i talad och skriven svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som flexibilitet, prestigelöshet och god samarbetsförmåga. För att vi tillsammans ska kunna fortsätta utveckla verksamheten ser vi att du är trygg i din roll, målinriktad och har ett öppet sinne. Du behöver ha intresse av vårdutveckling och teamarbete för att fungera väl i vår verksamhet.

Villkor

Arbetstiden är förlagd till dagtid under måndag-fredag. Möjlighet till att arbeta kvällstid med mottagningsverksamhet fram till kl 19.00 finns enstaka dagar i veckan.

Vi är öppna för dina eventuella önskemål om att kombinera arbete hos oss med att jobba deltid på annan förvaltning.

Intervjuer kommer att bokas in från i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4051
Kontakt
  • Hannah Gustafsson (sem v 29-32), 0700-20 66 86
  • Nicklas Oscarsson (sem v 29-31), 0700-81 68 67
  • Lisa Granhed (sem v 28-29, 31-32), 031-332 69 62
Facklig företrädare
  • Niklas Stenersen, SACO, 0700-81 68 71
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-08-11

返回职位空缺页面