Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Anorexi-Bulimi slutenvård, avd 336

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Anorexi-Bulimiavdelning 336 är en specialiserad ätstörningsenhet med 8 vårdplatser för ungdomar 16-25 år boende i Västra Götalandsregionen. Under behandlingstiden erbjuds patienter med allvarlig ätstörning vård enligt ett strukturerat vårdprogram. Avdelningen är del av en vårdkedja där även ätstörningsspecialiserad öppenvård och dagvård ingår.

Vårdarbetet på avdelningen bedrivs i team. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, skötare, socionom samt psykolog. Vi samarbetar även med dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och dramapedagog.

Vi tillämpar grundschema med tjänstgöring 2 av 6 helger. Avdelningen erbjuder fortbildning och utveckling inom ätstörningsområdet samt handledning i grupp.

Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Förutom ordinarie sjuksköterskeuppgifter jobbar du med ångesthantering, motivation och samtal med syfte att patienten ska komma till ro. Vi erbjuder dig ett arbete där du kan utveckla din kompetens i det psykiatriska såväl som somatiska området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad är meriterande för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 72.92 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4027
Kontakt
  • Enhetschef, Anne-Line Solberg , 070- 082 36 91
  • Sektionsledare, Lena Haglund Backman, 070- 082 44 96
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Inga-Maj Jönsson , 031- 343 55 42
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-07-21

返回职位空缺页面