NU-sjukvården, Område I, Kardiologiklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Kardiologikliniken inom NU-sjukvården är i ett expansivt skede och vi söker fler medarbetare. 

Vi utför pacemakeroperationer (ICD och CRT), bedriver PCI dygnet runt utom helger och utökar vår device verksamhet. Våra slutenvårdsavdelningar på NÄL har 44 vårdplatser, inklusive HIA och bröstsmärteenhet. Öppenvårdsverksamhet bedrivs på NÄL och Uddevalla Sjukhus och inkluderar 9 dagvårdsplatser för främst svikt och arytmi. 

Arbetsuppgifter
Arbete på vårdavdelning växlat med mottagningsarbete och du deltar aktivt i klinikens verksamhetsutveckling inklusive handledning av AT- och ST-läkare.

Du kommer att ingå i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Det finns möjlighet att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare och specialist i kardiologi med god ultraljudskunskaper, gärna med intresse för arytmi. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga samt en positiv grundinställning och förmåga till helhetssyn i vården.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3992
Kontakt
  • Anne De-Wahl Granelli, Verksamhetschef, 010-435 52 15
Facklig företrädare
  • Fredrik Pellmé, Läkarföreningen, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-08-05

返回职位空缺页面