Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin/akutverksamhet, Avdelning 239

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi har två inriktningar att välja mellan: medicin alternativt stroke eller båda! Vad väljer du? På vår enhet har vi sammanlagt 24 vårdplatser. 12 platser med inriktning intern medicin där vi vårdar patienter med bland annat pneumoni, yrsel, KOL och infektioner samt 12 platser med inriktning stroke/TIA.

Vi är glada över att kunna erbjuda en bred och utvecklande arbetsgrupp samt friheten att välja inriktning. Inläggning på avdelning sker från ambulansen samt från akuten.

Tänka nytt 

Du får kontinuerlig vidareutveckling och utbildning i din roll. Utbildningar inom medicin och stroke erbjuds för att ständigt vara uppdaterad inom båda inriktningarna. På torsdagar erbjuds föreläsningar om olika sjukdomar vi stöter på samt utifrån önskemål från personalen. Mentorskap har vi för nya sjuksköterskor med syfte att stödja och underlätta i den nya rollen.

Vi erbjuder träning på arbetstid, våra träningsinspiratörer håller i träning 15 minuter/ dag. Frukostbuffé dukas upp av vår köksa alla dagar i veckan samt en nystartad grötklubb som har blivit en succé! På eftermiddagsfika kan du finna smoothie istället för kaka på bordet i personalrummet.

Vi är modiga och arbetssätt är inte ristade i sten, vi välkomnar nytänkande och är glada över att ständigt utveckla avdelningen och uppskattar nya idéer och engagerade medarbetare.

Vad skiljer oss från andra avdelningar?

Vi är ett härligt gäng som ständigt värnar om varandra och tar tillvara på varandras kompetenser. Vi driver förbättringsarbeten där medarbetaren är den centrala punkten och ges möjlighet att förverkliga visioner.

Våra medarbetare nominerade avdelningen till årets arbetsplats och vi är otroligt stolta över att vi vann den utmärkelsen!

Variation

Här arbetar vi två av fem helger och ger dig möjlighet att arbeta dag/kväll eller rotation. Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel OB- ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Vi söker positiva legitimerade sjuksköterskor som ser fram emot att fortsätta utveckla vår fina nyrenoverade avdelning tillsammans med oss!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3989
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Nada Omeirat, 031-343 03 24 eller 073- 069 04 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 073-331 49 42
  • Vårdförbundet, Område 3 expedition , 031-343 16 08
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-07-19

返回职位空缺页面