Södra Älvsborgs Sjukhus , Barn- och ungdomsmottagning Ulricehamn

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Som dietist på Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen arbetar du med nutritionsbedömningar och behandling av patienter med diagnoser som födoämnesallergier, failure to thrive, obesitas och celiaki.
På barn- och ungdomsmedicinska mottagningen, Ulricehamn kommer du att möta barn och ungdomar som varierar både vad gäller diagnos och ålder. Du kommer arbeta med egna patienter på öppenvårdsbesök. I arbetet ingår att göra bedömningar, ordinera och ge lämpliga råd samt att förskriva livsmedel för särskilda näringsändamål. Att utbilda föräldrar, barn och vårdpersonal är även en del av arbetet och du bör därför vara trygg med att prata inför människor. Samarbete är en viktig del av din vardag och du arbetar till stor del i team tillsammans med bland annat specialistläkare, psykolog, barnsjuksköterskor och sekreterare. Inom kliniken finns även andra dietister och tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra vid behov. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad dietist och har du erfarenhet från dietistarbete av barn och ungdomar med ovan nämnda diagnoser är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi tycker det är viktigt med en god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete.
Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vikariat för föräldraledig

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2020-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3897
Kontakt
  • Victoria Gerdin, Vårdenhetschef, 0700-82 53 60
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-08-08

返回职位空缺页面