Närhälsan Torslanda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Nu söker vi dig som tagit läkarexamen, men inte gjort din AT.

Arbetet som underläkare på vårdcentral spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta självständigt och omväxlande med mottagningsarbete, men även ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen.

Du erbjuds handledning av erfaren specialist som ger dig stöd och kunskapsutbyte samt att du är omgiven av kompetenta kollegor att utvecklas tillsammans med. Det finns en handledningsansvarig läkare tillgänglig för dig, då du själv har patienter.

Om oss

Närhälsan Torslanda vårdcentral är en välfungerande arbetsplats med fast personal och nöjda patienter. Vi utvecklar hela tiden verksamheten för att vi ska kunna ge våra kunder och patienter en god medicinsk kvalitet.

Vi har ca 12 100 listade invånare på vårdcentralen, varav många är barn. Detta innebär att BVC är en viktig del av vårdcentralens verksamhet. Vi har även en stor äldrebefolkning där vi har ett gott samarbete med kommunen och ombesörjer god vård åt våra mest sjuka och äldre.

Är du intresserad av omväxling i ditt arbete och av att arbeta med ständiga förbättringar ska du söka dig till Närhälsan Torslanda vårdcentral. Här kommer du få möjlighet att påverka utvecklingen av Närhälsans uppdrag med dina egna idéer och göra skillnad för invånarnas liv och hälsa.

Om dig

Du som söker har fått ut din läkarexamen och har ett intresse för allmänmedicin. Du har kunskaper i svenska på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och med våra patienter. Därtill har du ett professionellt bemötande och vill vara med oss att utveckla primärvården utifrån Närhälsans kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Tjänsten gäller ett vikariat under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3839
Kontakt
  • Marie Berg, Vårdcentralchef, Tfn 0769 - 48 16 43
Facklig företrädare
  • Emma Spak, Läkarförundet, Tfn 0703 - 09 22 95
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-07-16

返回职位空缺页面