Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrisk mottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Mölndal är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.

Vill du vara en del av framtidens öppenvård i Göteborg?
Psykiatrimottagning Mölndal samorganiserades 2014 med psykiatrimottagning Härryda och flyttade i samband därmed in i nya, fräscha och större lokaler vid Krokslätts fabriker. Under de senaste fem åren har vi kontinuerligt arbetat med att utveckla och förbättra våra tre subspecialiserade team med läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, rehabkoordinator och sekreterare.

Då en av våra otroligt duktiga psykologer går vidare till en chefstjänst, söker  vi en psykolog som  inom allmänpsykiatrins ramar vill ha en plats i vårt team  som arbetar med behandling (till viss del även av samsjuklighet med andra psykiatriska diagnoser) och utredning av neuropsykiatriska diagnoser.

Om arbetsuppgifter
Arbetet som psykolog hos oss i vårt NP-team, kräver att du har en förmåga att känsligt bemöta enskilda patienter, tycker om att fundera kring differentialdiagnostiska frågeställningar (och vill lära dig ännu mer om detta). Vårt NP-team har de senaste två åren arbetat systematiskt med förbättringsåtgärder och effektivisering av administration, insättning av medicin, utredning och behandling. För två av dessa arbeten fick mottagningen motta ett kvalitetspris (andraplatsen för vårt arbete med sambedömnings-utredningar) på SUs Kvalitetsdagar - plus ett hedersomnämnande (angående insättning av medicin efter diagnos). Vi är stolta över att vara en av mycket få offentligt drivna mottagningar i landet som håller vårdgarantin både då det gäller utredningar och behandlingar i NP-teamet. Psykologerna i teamet har för att detta ska ha blivit möjligt spelat en avgörande roll. Vi hoppas att du som söker tjänsten ska kunna fortsätta att hjälpa oss att vara så duktiga som vi redan är, samt på sikt kunna bidra till att ytterligare förbättringsarbeten. Viktigare än de erfarenheter som du redan har är din framtida potential.

Vi värnar om ett gott arbetsklimat på mottagningen. Detta bygger på ett stort engagemang, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Du skall ha god kommunikativ förmåga och med lätthet kunna uttrycka dig i tal och skrift. Vi vill också att du har datorvana och förmåga att snabbt lära dig nya IT-system.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, varierat och utvecklande arbete med goda möjligheter till lärande.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och vi gärna att du har erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete och/eller behandlingsarbete. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete. Förmåga till samarbete och strukturerat arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3803
Kontakt
  • Enhetschef, Joel Danielsson, 076-881 55 14
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund , 070-082 22 38
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-07-21

返回职位空缺页面