Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 230

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du som vi och älskar infektioner? Skräms du inte av öppna sår och bakterier? Drivs du av att se resultat av ditt arbete med läkningsprocessen? Vill du dessutom vara med och utveckla vår avdelning till den bästa arbetsplatsen? Välkommen till Avdelning 230!

Vilka är vi?

Avdelning 230 är Sveriges första multidisciplinära specialistenhet för behandling och forskning av ortopediska infektioner. Vår avdelning är bemannad med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare (ortoped- och infektionsläkare), fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt städ- och kökspersonal. Vår intention är att arbeta i team med patienten i fokus. Antalet vårdplatser för Ortopediskt InfektionsCenter (OIC) är 14 vårdplatser samt 6 platser för postoperativa patienter som är öppna, måndag-fredag.

Vår avdelning ingår i ett projekt som pågår i två år, där vi är en av fem avdelningar som har blivit utnämnda till att bli den bästa arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi dig?

- Delaktighet i vår arbetsgrupp som har en bra sammanhållning och ett gott arbetsklimat.
- Ett intressant, roligt och utvecklande arbete.
- Återkommande föreläsningar och utbildningar för att öka din kompetens.
- Om intresse finns ser vi gärna att du går vidareutbildning (VUB).
- Möjlighet till hospitering inom annan verksamhet inom Ortopedi.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är undersköterska med en positiv inställning. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av slutenvård inom sjukhus. Egenskaper som vi värdesätter är öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår avdelning framåt och till utveckling. Vi arbetar utifrån SU:s värdegrund som är: Tillsammans för patienten och med patienten.

Hjärtligt välkommen att söka och vara med att utveckla Sveriges första Ortopediska InfektionsCenter!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3653
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Petra Nordström , 070- 082 49 44 (På semester och återkommer 15/7)
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin Andersson, 070- 392 88 63
Publicerat 2019-07-26
Sista ansökningsdag 2019-08-09

返回职位空缺页面